Maria Åberg

VD/frisör/ konsult

Med hög ambition och stort engagemang, startade Maria sitt livsverk Åbergs under hösten 2005 i Kalmar. Som sen såldes vidare 2014 för att fokusera på salongerna på Norra Öland och sin utveckling som konsult inom ledarskap. Där hon idag driver workshops och digitala utbildningar inom retail, skönhets och upplevelse branschen.

En av Marias många styrkor som frisör och konsult är hennes förmåga att kunna relatera till sina kunder och förstå vad det själv inte riktigt vet att det vill skapa eller förändra.

Maria jobbar på vår salong på Böda Sand under sommaren, på vintern hittar du henne om du har på vår salong i Löttorp. Den största delen av tiden på vintern ägnas åt konsultuppdrag någonstans i Sverige.


 

Frida Johansson

frisör/ platsansvarig

Vår frisör från Borgholm som håller koll på oss alla.
Hur skulle Maria klara sig utan Frida?
Inte alls… om du frågar Maria.

Frida jobbar hos oss året runt och har ledaransvar för våra två salonger.

Hon är en tjej som inte ger sig, utan vill alltid lära sig nya tekniker kring hår och ledarskap. På sommaren flyttar Frida till Böda Sand och jobbar mest där, men du hittar henne även i Löttorp.


 

Sommargänget

Under sommaren kommer det ett gäng erfarna frisörer till oss och jobbar säsong.

De jobbar allt från några dagar till några veckor eller hela säsongen.
Oftast har de en egen salong någonstans i Sverige och väljer att komma och kombinera möjligheten till utveckling, nya kollegor och så klart att få vistas på Böda Sand där sommaren är som bäst.

Vi söker varje sommar dig som är nyutexaminerad, dig som har många års erfarenhet, dig som vill komma och ha roligt med oss.

Vi har visst boende att erbjuda dig som vill komma.
Hör av dig till: maria@abergskalmar.se